Over Ons

druiventrossen.jpgWijnen Paaleyck is ontstaan in 2008 als nevenactiviteit van Salons Paaleyck, bekend als feestzaal en cateringbedrijf in Kapelle-op-den-Bos. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gereputeerde wijnhandel in de regio Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Tisselt,…

Wij zijn Guy en Joeri Van Goidsenhoven, 2 gediplomeerde wijnkenners aan de WineWise Wine and Spirits Education Trust. Door onze passie voor wijn hebben we die activiteit verder uitgebreid met sinds 2014 een verkooppunt met degustatieruimte in Kapelle-op-den-Bos en een volledig vernieuwde professionele website!

Wij zijn gespecialiseerd in Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen. Al onze wijnen importeren we rechtstreeks en kan je ook nergens in de supermarkten vinden. De meeste wijnen zijn zelfs uniek in België en hebben bijna allemaal een bekroning in de Guide Hachette en/of een medaille voor hun ontegensprekelijke kwaliteit!

Regelmatig bezoeken we wijnboeren en wijnbeurzen waar we op zoek gaan naar nieuwe wijnen van vooral kleinere familiale bedrijven met een zeer goede prijs/kwaliteit. Het regelmatig contact met onze wijnboeren is voor ons dan ook zeer belangrijk om zo het contact met de basis niet te verliezen.

GVA Opening winkel